Primăvara aceasta voi participa la Spring SuperBlog 2017

Spring SuperBlog este un eveniment ce are loc anual de mai multe ediţii deja şi în fiecare an porneam cu ideea că va fi primul în care voi participa, urmând ca diverse alte piedici să-mi apară în cale, de natură a facultăţii. Anul acesta, însă, nimic nu mă va opri.

Ce este Spring SuperBlog?



Este o competiţie la care bloggerii înscrişi vor compune articole pe diverse teme date de sponsorii evenimentului, în urma cărora primesc puncte şi pot fi recompensaţi cu premii în produse sau bani. Dacă aveţi un blog de mai multă vreme şi vreţi să participaţi şi voi, daţi o fugă aici şi citiţi mai multe detalii,

Ce înseamnă participarea mea la acest concurs?

E foarte simplu. Pe lângă articolele mele obişnuite, de recenzii de carte, vor apărea şi cele din concurs. În niciun fel nu va influenţa un articol pentru concurs apariţia articolelor cu care v-aţi obişnuit sau frecvenţa lor.

Cum pot să te ajut?

Dacă mă citeşti deja şi vrei să mă susţii, mă poti ajuta lăsându-mi feedback la articole sub forma unui comentariu, ca eu să-mi pot îmbunătăţi stilul şi să am mai mari şanse de a obţine punctaje maxime.


Acestea fiind spuse, mult succes tuturor participanţilor! Sper să învăţăm cât mai multe unii de la alţii.

You Might Also Like

0 comentarii

Comments