Noutăţile colecţiei Nautilus în luna mai


SABIA DESTINULUI
Partea a II-a din seria WITCHER
de Andrzej Sapkowski

Traducere: Mihaela Fiscutean
Preţ: 49,90 RON

Geralt este un vânător, un om ale căruiputeri magice, obținute prin antrenamentelungi și cu ajutorul unui elixir misterios, l-autransformat într-un luptător genial și într-unasasin fără milă. Dar nu este un ucigaș caoricare altul: țintele lui sunt monștriiîntunecați care bântuie pământurile și îiatacă pe cei inocenți. Așa că el cutreierăținutul în căutarea lor, până când își dăseama că nu toți monștrii sunt la fel: uniisunt răi până în măduva oaselor, grotesc demale"ci, dar alții sunt doar vic#me alepăcatului, ale răului sau ale naivității.

Citeşte un fragment aici
Comandă cartea



BUFONUL DE AUR
Partea a II-a din trilogia OMUL ARĂMIU
de Robin Hobb

Traducere: Antuza Genescu
Preţ : 64,90 RON


Fitz a fost convins sa se intoarca la curte ca servitor al Lordului Auriu, nimeni altul decat Bufonul deghizat. In secret, el il va initia pe Printul Dutiful in tainele magiei. Pacea ramane fragila, iar nunta aranjata dintre Dutiful si printesa din Insulele Straine este o alianta cruciala care trebuie mentinuta. Dar, atunci cand apare, Elliania il provoaca pe print sa plece intr-o misiune imposibila inainte de a-l accepta. El trebuie sa il ucida pe Icefyre, unul din ultimii dragoni ramasi in viata. Iar Fitz si Bufonul il vor insoti in aceasta calatorie plina de primejdii.




FATA CU TOATE DARURILE
de M.R. Carey

Traducere: Ruxandra Toma
Preţ : 39,90 RON


Plin de emotie si captivant de la prima pagina pana la final, Fata cu toate darurile este cel mai puternic thriller distopic pe care il veti citi anul acesta. Melanie este o fata foarte speciala. Dr. Caldwell o numeste „micul nostru geniu“. In fiecare dimineata, Melanie asteapta cuminte in propria celula sa fie luata si dusa la clasa ei. Atunci cand Sergentul Parks vine dupa ea, arma lui este intotdeauna incarcata si indreptata spre ea cat timp doi dintre oamenii lui o imobilizeaza intr-un scaun special. Ea nu crede ca oamenii o plac prea mult. Glumeste cu ei ca nu ii musca, dar ei nu rad deloc. Melanie iubeste scoala. Adora sa invete despre adunari si silabe si despre lumea care exista in afara clasei si a celulelor in care traiesc copiii. Cateodata ea ii povesteste invatatoarei favorite toate visurile pe care le are pentru cand va creste mare si va explora lumea. Melanie nu stie de ce asta o intristeaza atat de mult pe domnisoara Justineau.

You Might Also Like

0 comentarii

Comments