Giveaway: Mourning Sun (Highland Home #1) ebook (INT)

Nu ştiu dacă vă amintiţi sau nu, dar v-am mai vorbit despre această serie. Ei bine, eu am câştigat volumele 1-5 în format ebook, numai că pe primul îl aveam deja, aşa că am ales să vă dau vouă exemplarul câştigat. Cartea a fost gratuită timp de trei zile luna aceasta, dar acum nu mai este, aşa că dacă aţi ratat-o, o puteţi primi acum. Câştigătorul va primi un cupon special pentru a o descărca de pe Smashwords.

Ce trebuie să faceţi? De data aceasta nu trebuie neapărat să fiţi abonaţi prin email, dar sunt o serie de lucruri pe care le puteţi face pentru a strânge mai multe şanse de câştig. Printre acestea, unele pot fi făcute zilnic, lucruri simple ca un tweet sau un like pe Facebook sau altele necesită comentarii sau înscrierea la blog prin email. Dar nu vă mai turui toată lista de variante, veţi vedea voi ce vă convine sau nu să faceţi pentru intrări în plus în tragerea la sorţi.

Şi pentru cei care au uitat despre ce e vorba sau nu au prins prezentarea cărţii de mai demult, iată care e treaba cu cartea asta. :)

I should have known when he walked into my life that things would never be the same. Hadn’t I dreamed of him and the things he’d done before I was born? If only he weren’t so fascinating, so beautiful, so much more than any other guy. Maybe then I could walk away.
Mairin Cote is a magnet for weird. Her dreams come true, she can see auras and her mother is in love with an angel. Now the monsters are finding her too. Vampires, demigods and werepanthers have flocked to this small town girl who must find a way to keep her family safe, love the man of her dreams, and navigate the shark-infested waters of Highland Home High School.

Ar fi trebuit să ştiu când el a apărut în viaţa mea că lucrurile nu vor mai fi la fel. Nu am visat cu el şi cu lucrurile pe care le-a făcut înainte să mă nasc? De n-ar fi fost aşa de fascinant, aşa de frumos, mai mult decât orice alt tip! Poate atunci aş putea trece mai departe.
Maritin Cote e un magnet pentru ciudat. Visele ei se adeveresc, poate vedea aure, iar mama ei e îndrăgostită de un înger. Acum monştri o găsesc şi pe ea. Vampiri, semizei şi vârcolaci-panteră au invadat-o pe fata ce a crescut în micul oraş, iar ea trebuie să găsească o cale de a-şi ţine familia în siguranţă, să-l iubească pe bărbatul viselor ei, şi să navigheze pe apele pline de rechini ale liceului Highland Home.

Şi acum, vă invit să vă înscrieţi! Concursul se încheie în 7 octombrie! Atenţie, ebookul e în engleză!

Înscrie-te la concurs! / Enter the giveaway!


Widget



<a href=" http://vanillamoon.wordpress.com/2012/09/20/giveaway-mourning-sun" target="_blank"><img alt="Giveaway" src="http://vanillamoon.files.wordpress.com/2012/09/givaway.png" /></a>


You Might Also Like

3 comentarii

Comments